Далеко за межами Києва учні випускних класів знають про факультет ветеринарної медицини НУБіП України

16 березня 2016 року

Співробітники, аспіранти та магістри кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого активно проводять профорієнтаційну роботу серед випускників шкіл. Нещодавно з можливістю вступу та перспективами навчання у НУБіП України були ознайомлені учні випускних класів шкіл Львова, Київщини та Полтавщини.
Так, з метою інформування учнів старших класів із наявними можливостями щодо набуття майбутньої освіти була проведена зустріч доцента кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Арнаути Олексія Володимировича з випускниками Жовтневої загальноосвітньої середньої школи Переяслав-Хмельницького р-ну Київської області.
У своїй бесіді Арнаута О.В. презентував учням інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України і,  зокрема, факультет ветеринарної медицини. Було акцентовано увагу присутніх на структурі, навчальній і науковій роботах підрозділів університету та факультету, високій кваліфікації професорсько-викладацького складу та практичній підготовці студентів.
 

О. Арнаута з учнями Жовтневої загальноосвітньої середньої школи Переяслав-Хмельницького р-ну Київської області

Детально майбутні абітурієнти були ознайомлені з правилами прийому на навчання до університету у 2016 році, базами навчально-виробничих практик, можливостями стажування за кордоном, умовами проживання, перспективами навчання на військовій кафедрі, спортивною та культурно-виховною роботами на факультеті ветеринарної медицини та загалом в університеті.
Оскільки студенти магістратури і аспіранти є яскравим прикладом успішного вибору місця навчання, то викладачі кафедри біохімії ім. академіка М.Ф. Гулого підготували молоду зміну для проведення профорієнтаційної роботи серед школярів, яка і була здійснена.
Гуртківцем Смірновою М.С. (студентський гурток «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології», керівник професор Калачнюк Л.Г.) була проведена профорієнтаційна робота у приватному НВК «Школа-гімназія» м. Львова, та загальноосвітній середній школі № 21 м. Львова.

Смірнова М. з майбутніми випускниками приватного НВК «Школа-гімназія» та загальноосвітньої середньої школи № 21 м. Львова

Аспіранткою Остапенко Н.В. (науковий керівник - академік НАН і НААН України Мельничук Д.О.) була проведена профорієнтаційна робота в Андріївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, с. Андріївка, Хорольський р-н, Полтавська обл.

 

Проф. Калачнюк Л.Г., доц. Арнаута О.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook