Кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського продовжує профорієнтаційну роботу

11 березня 2016 року

           11 березня 2016 року викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського (доцент Біляк Юлія Вікторівна та старший викладач Білецька Ганна Сергіївна) провели зустріч з учнями одинадцятих класів 3-х Васильківських ЗОШ І-ІІІ ступенів (№№2, 3, 9).

            Під час зустрічі  Юлія Вікторівна та Ганна Сергіївна  поінформували студентів про історію та нинішню структуру університету, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, сучасну матеріально-технічну базу, спеціальності, за яким здійснюється підготовка фахівців  за освітніми ступенями бакалавр – магістр  та вартість навчання. Було зроблено наголос на те, що  кращі випускники можуть продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі, а також паралельно отримати другу вищу освіту.

            Акцентовано увагу про вступ на  факультет аграрного менеджменту , де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.

            Учням було роздано буклети, які містять вичерпну інформацію про університет, та запрошення на День відкритих дверей, що відбудеться 12 березня о 14:00 (аудиторія 228, корпус 10).

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook