Профорієнтаційна робота на батьківщині вченого-математика Михайла Остроградського

10 березня 2016, 9:00
Полтавська область

4 березня 2016 р. викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України із кафедри фармакології та токсикології Бойко Григорій та Бойко Юрій і кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Наталія провели зустрічі із учнями десятих і одинадцятих класів Козельщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козельщинської районої ради Полтавської області.

Проведенню зустрічі посприяли класні керівники випускних класів та директор школи Григор Тетяна Миколаївна.

Під час зустрічі учнів ознайомили із структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, як одного із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, що веде підготовку фахівців високого рівня за освітніми ступенями бакалавр і магістр та відповідними напрямками підготовки і спеціальностями.

Учням та їх вчителям була надана інформація про Правила прийому до НУБіП України на 2016 рік, а також дано відповіді на запитання щодо особливостей вступу до університету.
Особливу увагу школярів було звернуто на підготовчі курси з предметів, винесених на ЗНО і те, що абітурієнтам, які пройшли ці заняття, при вступі до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань, буде додано до 10 балів.

Під час зустрічі увагу учнів та учителів було акцентовано про вступ на факультет ветеринарної медицини, де здійснюється підготовка лікарів ветеринарної медицини, про можливість навчання в англомовних групах, проходження практики у провідних підприємствах України. Особливо майбутніх абітурієнтів турбувало наявність державних місць, а також можливого працевлаштування після закінчення навчання в університеті.

Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень шкіл розміщено інформацію приймальної комісії університету. Директору школи було передано презентаційний матеріал про університет та факультет для розміщення його на сайті школи.

Завершилась зустріч запрошенням майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей 12 березня о 10 годині м. Київ, вул. Полковника Потєхіна,16, факультет ветеринарної медицини корпус № 12, аудиторія 412.



Бойко Г.В., доцент кафедри фармакології та токсикології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook