Викладачі факультету ветеринарної медицини провели профорієнтацію на Полтавщині

9 березня 2016 року
Полтавська обл.

3 березня 2016 викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України із кафедри фармакології та токсикології Бойко Григорій та Бойко Юрій і кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Наталія провели зустрічі із учнями випускних класів Новогалещинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козельщинської районої ради Полтавської області.

Проведенню профорієнтаційної роботи посприяв директор школи Кіріченко Віктор Павлович та учителі, надавши можливість зустрітися не тільки із майбутніми випускниками, але із учнями 10 класів.
 

Школярам презентували Національний університет біоресурсів і природокористування України, особливу увагу приділили факультету ветеринарної медицини та престижності такої професії, як лікар ветеринарної медицини.

Випускників було ознайомлено із переліком усіх спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у НУБіП України та умовами вступу на навчання до університету.

Школярі цікавилися соціально-побутовими умовами, стипендіальним забезпеченням і чи є перспективи участі у міжнародних програмах. Особливо школярі звернули увагу на підготовчі курси з предметів, винесених на ЗНО, і додаткові 10 балів при вступі до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань.

Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень шкіл розміщено інформацію приймальної комісії університету. Директору школи було передано презентаційний матеріал про університет та факультет для розміщення його на сайті школи.

Завершилась зустріч запрошенням майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей 12 березня о 10 годині м. Київ, вул. Полковника Потєхіна,16, факультет ветеринарної медицини корпус № 12, аудиторія 412.



Бойко Г.В., доцент кафедри фармакології та токсикології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook