У НУБіП святковим концертом відзначили Міжнародний жіночий день

4 березня 2016 року

     4 березня з нагоди Міжнародного жіночого дня в університеті відбулося урочисте зібрання.
     Від чоловічої меншини, адже жінок у колективі університету працює більше, прекрасну половину привітав ректор Станіслав Ніколаєнко. Він зауважив, що ставлення до цього дня різне і кілька разів його хотіли скасувати, але для таких рішень потрібно згадати історію його появи. Ще в ХІХ столітті жінки Америки вийшли на протести, вимагаючи рівних з чоловіками прав. І отримали їх. У слов’ян дещо інший підхід: наші предки були більш демократичними – у них жіночий день був не раз на рік, а двічі на тиждень.

     Сьогодні колектив університету тримається на ваших жіночих плечах: вашим інтелектом і характером куються досягнення, які вирізняють НУБіП серед інших вишів, підкреслив Станіслав Ніколаєнко.

     З нагоди свята Почесні грамоти з рук ректора університету отримали Вікторія Самсонова, Наталія Шевченко, Людмила Саєнко, Аліна Клюшник, Марія Тетервак, Ірина Вінтоняк, Марія Бондар, Марина Дайнега, Лариса Олійник, Тетяна Волошина, Ірина Сопівник, Тетяна Антонюк, Ірина Бобось, Юлія Рибалко, Людмила Ільякова.

    Ще одним чудовим подарунком до свята став прекрасний півторагодинний концерт, підготований аматорами кафедри культурології.

    

    

    

    


Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook