ВІТАЄМО ЖІНОК ФАКУЛЬТЕТУ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!

8 березня 2016 року

 Любі жінки!

У цей чудовий весняний день від імені адміністрації і всіх чоловіків факультету захисту рослин, біотехнологій та екології прийміть палке і сердечне привітання Вас з чудовим святом - Міжнародним жіночим днем ​​8 березня!
 
Адже саме з Вами прекрасною половиною людства пов'язано все найкраще в світі – починаючи від зародження життя, збереження тепла домашнього вогнища, краси і невичерпної ніжності. Щоб заслужити Вашу увагу, ми, чоловіки, з радістю готові весь час виконувати Ваші побажання, саме для Вас постійно вдосконалюватись і прагнути досягнути нових вершин. Ви, жінки - наш найбільший скарб і надбання!
 
У цей святковий день бажаю Вам Миру і любові, величезного щастя і радості, здоров'я, світлих безхмарних днів, успіхів, творчих звершень та здобутків, як в особистих справах, так в роботі та навчанні. Нехай свято наповнить Ваш будинок квітами, сонцем і веселощами, подарує турботу і тепло рідних, увагу, посмішки колег і друзів!
 
Завжди залишайтеся такими ж чарівними і красивими! Нехай Вам завжди щастить, а всі Ваші плани і заповітні мрії збуваються!
 
З найкращими побажаннями,
Декан факультету Микола Миколайович Доля
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook