На базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти підвищили кваліфікацію керівники головних управлінь ветеринарної медицини областей та міст України

3 березня 2016 року

     З 15 по 26 лютого відповідно до графіка на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти відбулися курси підвищення кваліфікації для начальників і заступників начальників головних управлінь ветеринарної медицини областей та міст України.

     Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включала чотири тематичні розділи. Перший присвячений завданням і потребам ветеринарної медицини в сучасних умовах, інформаційним технологіям у ветеринарній медицині. Наступний – організаційному і законодавчому забезпеченню діяльності ветеринарної медицини, порядку видачі ветеринарних документів, запобіганню і протидії корупції. Третій розділ передбачав розгляд державного контролю за об’єктами санітарних заходів, НАССР як превентивної системи щодо безпеки харчових продуктів. В останньому йшлося про сучасні підходи до забезпечення стабільної екологічної та епізоотологічної ситуації в Україні, організацію лікувально-профілактичних заходів при хворобах заразної та незаразної етіології.

    

    

     На завершення курсів слухачам були вручені кваліфікаційні свідоцтва.
     Потому координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. розповів про правила прийому до НУБіП України у 2016 році та переваги навчання в нашому університеті. Він також проінформував про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, за якими ведеться підготовка в ННІ післядипломної освіти.

     Увагу слухачів, які є керівниками головних управлінь ветеринарної медицини в областях і містах, було закцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Бойко Г.В.,
координатор підвищення кваліфікації
на факультеті ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook