Засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 15.03.2016р.

15 березня 2016 року

 Порядок денний:

1. Про розробку та наповнення електронних навчальних курсів дисциплін на платформі MOODLE та їх ефективного використання у навчальному процесі (доповідає відповідальний за впровадження ІКТ у навчальний процес Дерменко О.П., Патика М.В.).
2. Про стан ліквідації заборгованості зимової екзаменаційної сесії та підготовку практичного навчання студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології згідно графіку навчального процесу напрямів підготовки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» (доповідає заступник декана Дрозд П.Ю.).
3. Про проведення міжнародних науково-практичних конференцій «Екологія – філософія існування людства» (20-24 квітня 2016 р.) та «Ресурсозберігаючі технології та їх економічна і правова оцінка» (27-28 квітня 2016р.) (доповідають Рибалко Ю.В., Лікар Я.О.)
4. Про хід проведення профорієнтаційної роботи НПП кафедр факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає Соломенко Л.І., Рибалко Ю.В.).
5. Про результати проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016р. з навчальних дисциплін (доповідають голови журі, розпорядження №301 від 22.02.2016р.).
6. Різне
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook