Університетський народний ансамбль пісні і танцю Колос ім. С.А. Семеновського визнано найкращим аматорським колективом Києва

25 лютого 2016 року

     Будні «Колосу», як і шістдесят років тому сповнені натхненної творчої праці, бо кожен рік готує для його учасників серйозні випробування - як от участь у Міському огляді аматорських колективів міста Києва
     Так, минуло річ, 7 листопада в Палаці культури «Більшовик» хорова група мала нагоду показати свою майстерність та випробувати її перед компетентним журі та численними глядачами на одній сцені з колективами інших навчальних закладів та палаців культури з усіх районів Києва. Наш хор на чолі з керівником Володимиром Якимчуком презентував свою інтерпретацію народної творчості – енергійно, осмислено та старанно. За результатами огляду колективів хорова група «Колосу» була удостоєна найвищої нагороди конкурсу – Гран-прі.

     29 листопада 2015 року в Палаці культури Національного університету «Київський політехнічний інститут» на сцену огляду вийшла танцювальна група під керівництвом Валерія Музальова, вразивши журі та публіку своєю жвавою щирістю і вправністю у виконанні народних танців. Не зважаючи на високу конкуренцію, танцюристи посіли почесне друге місце серед танцювальних колективів усіх районів Києва.

    

    А 19 лютого 2016 року відбулося урочисте вручення нагород учасникам Міського огляду аматорських колективів міста Києва. Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С. А. Семеновського увійшов до програми гала-концерту, де знову гідно представив свою творчість як найкращий аматорський колектив Києва.

     Ми горді, що, як і багато поколінь студентів нашого університету, займаємося у такому славетному колективі, котрий, окрім натхнення до творчості, дарує неперевершену радість спілкування з друзями, дає силу і наснагу до навчання.

учасниці хорової групи «Колосу»
Ковалевська Софія, Симоненко Тетяна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook