17 ЛЮТОГО 2016 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ

22 лютого 2016 року
17 лютого 2016 року відбулося чергове засідання кафедри педагогіки. У ході засідання було розглянуто ряд важливих питань: про трудову і виконавську дисципліну НПП кафедри; про  плагіат у наукових статтях, дисертаціях та виданнях; створення комісії щодо перевірки на плагіат; про проведення атестації студентів магістратури «Педагогіка вищої школи»; про підготовку кафедри до перевірки ректоратом у березні 2016 р.
 Завідувач кафедри Сопівник Р.В. подякував колегам кафедри за успішне проведення 1 етапу Всеукраїнської олімпіади з педагогіки. 
На засіданні було підкреслено про відповідальність щодо чергування викладачів у гуртожитках і корпусах університету та зазначено про відкриття та організацію курсів іноземних мов на гуманітарно-педагогічному факультеті.
НПП кафедри підтримали позицію щодо посилення  профорієнтаційної роботи НПП кафедри. Нагадали про проведення студентської конференції в квітні 2016 року та підготовку тез наукових доповідей.
 
У ході засідання відбувся попередній захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук Мешко Кристини Іванівни на тему «Формування господарської дбайливості у студентів аграрних коледжів» за спеціальністю 13.00.07 – теорія і методика виховання.
Науковий керівник: доктор педагогічних наук, доцент Сопівник Р. В.
Рецензенти: 
1. Канішевська Л. В. – доктор педагогічних наук, професор; професор кафедри педагогіки НУБіП.
2. Шевченко Г. П. – член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор; професор кафедри педагогіки НУБіП України.
 
 
Валентина Теслюк

доцент кафедри педагогіки 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook