Електронні ресурси
Електронні адреси розміщення в електронному освітньому середовищі НУБіП України
наявного навчально-методичного забезпечення дисциплін, викладання яких забезпечує
кафедра технологій виробництва молока та м'яса
№ з/п | Назва дисципліни | Навчальна програма | Підручник, навчальний посібник | Курс лекцій | Методичні рекомендації з виконання семінарських, практичних чи лабораторних робіт |
1 | Моделювання технологічних процесів у тваринництві |
| |||
2 | Директиви ЄС і стандарти у тваринництві |
| |||
3 | Технологія продуктів забою тварин |
| |||
4 | Технологія виробництва с.г. продукції (тваринництво) |
|
| ||
5 | Технологія виробництва молока та яловичини |
|
|
| |
6 | Технологія виробництва молока та яловичини, СТН |
|
| ||
7 | Управління продуктивністю ВРХ |
| |||
8 | Фізіологія лактації | Робоча програма | |||
9 | Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва |
| |||
10 | Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства | Робоча програма |
Монографії і науково-практичні рекомендації:
1. Наукові засади відтворювання поголів’я великої рогатої худоби м’ясних порід / А. М. Угнівенко, Л. А. Коропець, С. Ю. Демчук, Д. К. Носевич. – К.: ЦП КОМПРИНТ, 2017. – 400 с. pdf
2. Наукові основи розвитку м’ясного скотарства в Україні / А.М. Угнівенко, С.М. Петренко, Д.К. Носевич, Ю.І. Токар. – К.: КОМПРИНТ, 2016. – 330 с. pdf
3. Виконання робочих операцій на молочно-товарних фермах. Рекомендації для сільськогосподарських підприємств / А. М. Угнівенко, Д. К. Носевич, О.В. Бородіна. – К.: НУБіП України, 2016. – 21 с. pdf