Конференція Крамаровські читання

19 лютого 2016, 14:17
5 корпус НУБіП України

 17-18 лютого 2016 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті конструювання та дизайну відбулася ІIІ Міжнародна науково-технічна конференція з нагоди 110-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН КРАМАРОВА Володимира Савовича (1906-1987) «КРАМАРОВСЬКІ ЧИТАННЯ». Ініціатором та організатором конференції стала кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну.


Завідувач кафедри надійності техніки, професор Бойко А.І. сформував наукові засади формування надійності сільськогосподарської т
Змістовну доповідь про сучасні концепції ремонту с.г. техніки зробив В.Д. Войтюк

В роботі конференції взяли участь колишні аспіранти професора В.С.Крамарова – к.т.н., доцент, завідувач кафедри В.С. Малахов та старший викладач О.Г. Гулай. Валентин Сергійович та Омелян Григорович поділились спогадами про шановану в інженерній аграрній науці України людину - доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова В.С.

Провідний вчений у галузі надійності і ремонту машин, доцент Малахов В.С., який напередодні, 15 лютого 2016 р. відсвяткував своє 85-річчя, був відзначений ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України, професора С.М. Ніколаєнка за значний вклад в розвиток кафедри надійності, значну навчально-методичну роботу та виховання молоді. Доцент Малахов В.С. також був відзначений Подякою деканату факультету конструювання та дизайну та Подякою деканату механіко-технологічного факультету.

На пленарному і секційних засіданнях обговорили широке коло питань, пов’язаних з сучасним станом розвитку ремонтної служби аграрних підприємств. Тези та статті учасників опубліковані у Збірнику тез доповідей та фаховому збірнику наукових праць «Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Учасники конференції запропонували запровадити практику щорічного проведення Міжнародної науково-технічна конференції з нагоди дня народження доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН КРАМАРОВА Володимира Савовича (1906-1987) «КРАМАРОВСЬКІ ЧИТАННЯ».

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook