Відбулося засідання кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого

18 лютого 2016 року

12 лютого відбулося перше після початку навчального процесу у новому семестрі засідання кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого. У порядку денному стояли питання аналізу зимової екзаменаційної сесії та стан роботи з боржниками, а також планування роботи колективу у 2016 році. Завідувач кафедри, професор Томчук В.А., який вів засідання, виділив першочергові завдання у роботі колективу. Зокрема, Віктор Анатолійович зосередив увагу співробітників на розпорядженні декана ФВМ щодо залучення слухачів на курси підвищення кваліфікації та плануванню позабюджетних надходжень у 2016 році. Завідувач також обговорив з колективом графік проведення профорієнтаційної роботи та підвищення квалівікації науково-педагогічними працівниками у прфільних науково-дослідних та навчальних установах.

Професори Калачнюк Л.Г., Мельникова Н.М., Кліх Л.В., доценти Тупицька О.М. та Деркач Є.А. доповіли про результати зимової екзаменаційної сесій по дисциплінам, за викладання яких відповідають. Також, доповідачі охарактеризували стан відпрацювання заборгованостей студентами-боржниками.
Колектив кафедри обговорив відкриті лекції, які були прочитані професором Мельниковою Н.М. (09.02.16 р.) та доцентом Арнаутою О.В. (11.02.16 р.). При цьому було відмічено високий рівень їх проведення.
В робочому порядку було обговорено та рекомендовано для подальшого розгляду на науково-технічній раді НДІ здоров׳я тварин та вченій раді факультету навчально-методичну та наукову літературу, авторами якої є науково-педагогічні працівники кафедри.

В заключному слові до колективу Віктор Анатолійович Томчук привітав з днем Св. Валентина та закликав всіх до сумлінної праці.

О. Арнаута
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook