В Ніжинському агротехнічному коледжі підведено підсумки діяльності за 2015 рік та визначено основні завдання колективу на 2016 рік

17 лютого 2016 року

     16 лютого 2016 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж».

     На конференцію завітали Володимир Курило, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань НУБіП України і Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну НУБіП України.

     Директор коледжу Олена Литовченко представила учасникам конференції звіт про результати діяльності Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП України у 2015 році та завдання колективу на 2016 рік. Серед основних досягнень діяльності закладу визначено: коледж успішно виконав державне замовлення; реалізовується ступенева система підготовки фахівців; педагогічні працівники коледжу є учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів та майстер-класів, виставки передового педагогічного досвіду ДУ НМЦ «Агроосвіта»; покращилася навчально-методична та наукова робота.

      Одним з найважливіших здобутків за 2015 рік є значне покращення матеріально-технічної бази закладу: введено в дію навчальний корпус № 2, розпочато роботи з облаштування прилеглої території перед корпусом, зроблено капітальний ремонт роздягальні спортивного комплексу, модернізовано комп’ютерне забезпечення, у гуртожитку здійснюються капітальні ремонти житлових кімнат, кухонь, місць громадського користування, придбано нові меблі.

     В обговоренні звіту директора виступили Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи; Наталія Соломко, голова циклової комісії з обслуговування та ремонту електротехнічних установок і систем автоматизації АПВ; Тетяна Романенко, завідувач відділення економіки, логістики та інформаційних систем, відповідальний секретар приймальної комісії; Катерина Повисша, член студентської ради коледжу. Виступаючі акцентували увагу на покращенні якості навчально-методичних видань викладачів, збільшенні учасників конференцій та семінарів різного рівня, активному впровадженні ІКТ у навчальний процес, вимоги щодо проведення якісної профорієнтаційної роботи студентами та співробітниками коледжу, поліпшенні умов проживання у гуртожитку.

     Прослухавши звіт директора коледжу Зиновій Ружило підсумував: дуже імпонує те, що велика увага з боку адміністрації та викладачів закладу приділяється «його величності, Студенту», адже саме він – запорука нашого майбутнього; багато уваги приділяється проведенню якісної профорієнтаційної роботи; відмітив високий рівень виховної роботи (підтримуються існуючі традиції, зберігається духовність, відчутний дух патріотизму). Запросив до співпраці з навчально-методичної та наукової роботи, кращих випускників коледжу для подальшого навчання у НУБіП України. Побажав успіхів та процвітання і відзначив, що Ніжинський агротехнічний коледж має право на повноцінне існування.

     Володимир Курило відмітив, що у коледжі правильно розставлені пріоритети діяльності від профорієнтаційної роботи до матеріально-технічної бази; заклад має гарні традиції в навчанні й вихованні; був приємно здивований досить серйозними спортивними досягненнями. Зазначив, що серйозним ударом для закладу може стати його перехід на місцеве фінансування, але це буде своєрідною перевіркою на стійкість: – «Рухається той, хто хоче рухатися; здолає дорогу той, хто йде…». Сильною стороною діяльності навчального закладу має бути тісна співпраця з ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут». Колектив успішно виконав поставлені завдання, але не слід зупинятися на досягнутому: необхідно шукати нові шляхи поповнення спеціального фонду й подальшого розвитку навчального закладу, удосконалювати способи проведення профорієнтаційної роботи. Побажав усім міцного здоров’я, подальших успіхів та благополуччя.  

 

Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook