Президент України Петро Порошенко особисто привітав ректора Станіслава Ніколаєнка з ювілеєм

9 лютого 2016 року

 9 лютого Президент України Петро Олексійович Порошенко особисто привітав ректора університету Станіслава Ніколаєнка з ювілейною датою – 60-річчям з Дня народження. 

 

 
Президент побажав творчого натхнення, міцного здоров’я і успіхів всьому колективу університету. Петро Олексійович зазначив, що Станіслав Ніколаєнко завжди, будь-то в опозиції чи на керівних посадах в Уряді, Парламенті, нині ректора університету, відстоював інтереси держави, піклувався про освіту і науку.
 
Станіслав Миколайович подякував Президенту і запросив відвідати наш університет. Петро Олексійович прийняв запрошення і запевнив у всілякій підтримці провідного дослідницького вишу України.
 
Також Станіслава Ніколаєнка привітали голова Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністр-міністр культури України В'ячеслав Кириленко, міністр освіти і науки України Сергій Квіт, міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, народні депутати України Юрій Луценко, Микола Томенко, Іван Кириленко, Вадим Івченко та сотні ректорів, освітян і аграріїв зі всієї України.
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook