НУБіП України зазначив найвищий пріоритет – вибір майбутнього абітурієнта, студента факультету ветеринарної медицини!

5 лютого 2016 року
м. Кагарлик

Саме такі переконання нині в одинадцятикласників шкіл міста Кагарлик Київської області. Учні-хорошисти та претенденти на отримання медалей  сьогодні активно відвідують репетиторів аби підвищити свій рівень знань з біології та англійської мови, адже їх метою є стати студентами факультету ветеринарної медицини.
У цьому пересвідчилися к.в.н., доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, заступник декана факультету ветеринарної медицини НУБіП України Деркач Сергій Степанович та старший викладач кафедри фармакології та токсикології, к.в.н. Деркач Ірина Михайлівна, які 4 лютого проводили профорієнтаційну роботу у кагарлицьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 і №2.


Люб’язні і доброзичливі директори шкіл Шевченко Людмила Михайлівна та Горбач Ірина Володимирівна, їх заступники з навчальної і виховної робіт Бякова Світлана Миколаївна, Рожонська Наталія Іванівна, Потайчук Вікторія Флорівна, Родина Людмила Миколаївна розповіли про досягнення і здобутки своїх учнів та випускників, провели чудові екскурсії школами та познайомили з учнями 11-ти класів. Не дивлячись на те, що профорієнтаційну роботу вже проводили у цих закладах науково-педагогічні працівники інших вузів міста Київ, факультет ветеринарної медицини НУБіП України користується особливою повагою в  освітян кагарлицьких шкіл.

В свою чергу, діти, майбутні абітурієнти, активно цікавилися інформацією про умови вступу до нашого вишу, особливості навчання на факультеті ветеринарної медицини та перспективи подальшого працевлаштування. Також учні поділилися своїми мріями та роздумами, зокрема, про те, що багато з них у майбутньому хочуть відкрити власну ветеринарну аптеку чи клініку, про актуальність професії лікаря ветеринарної медицини у їхньому регіоні. Впевнено прозвучала репліка одного одинадцятикласника щодо його практичних навичок проведення кастарації тварин.
 

Проведена профорієнтаційна робота у ЗОШ міста Кагарлик, очевидно, не буде безрезультативною.


Старший викладач кафедри фармакології
та токсикології, к.в.н. Деркач Ірина Михайлівна 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook