Перемога у кубку університету з футзалу за командою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

5 лютого 2016 року

У лютому 2016 р. ректорат університету організував турнір із футзалу серед викладачів НУБіП України. У турнірі взяли участь 15 команд, серед яких була і команда нашого ННІ.

Переможний шлях наш колектив розпочав із групового етапу, де суперниками були команди економічного, ветеринарної медицини, юридичного та гуманітарно-педагогічного факультетів.
Перший тур групового етапу розпочався для нашої команди з перемоги над командою економічного факультету з рахунком 6:4. У матчі відзначились голами Лендєл Т.І., Волошин С.М., Куляк Б.В., а також у цьому матчі слід відзначити чудову гру голкіпера ННІ ЕАЕ Троханяка В.І.

У другом турі наша команда здобула вольову перемогу у матчі з командою факультету ветеринарної медицини. Рахунок матчу постійно змінювався, але на останній хвилині наша команда змогла зрівняти рахунок і фактично вирвати перемогу – 7:6! Голами у ворота суперників відзначались Лендєл Т.І., Волошин С.М., Болбот І.М., Куляк Б.В.

Наступний матч команда ННІ ЕАЕ зіграла з командою юридичного факультету, де здобула перемогу з рахунком 8:4. Забивали за нашу команду Волошин С.М., Кітюк Д.О., Усенко С.М., Лендєл Т.І. та Куляк Б.В.
В останньому матчі групового етапунаша команда здобула технічну перемогу над командою гуманітарно-педагогічного факультету з рахунком 3:0.
Отримавши 12 балів команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження посіла у групі 1-ше місце та вийшла у півфінал турніру. За результатами жеребкування ми отримали у суперники команду агробіологічного факультету.
Початок півфінального матчу склався для нас дуже складним – на перших хвилинах пропустили три м'ячі. Напружений перший тайм закінчився з рахунком 4:1 на користь агробіологів. Проте на початку 2-го тайму команди обмінялись голами і рахунок до середини тайму тримався 5:2. На останніх хвилинах заключного тайму наш колектив проявив характер та самовіддачу і зміг забити 2 голи підвівши рахунок до 5:4. Сили залишали обидві команди, але на останніх секундах матчу наша команда змогла зрівняти рахунок матчу, який становив 5:5 після фінального свистка. Команди очікувала серія післяматчевих

Завдяки майстерності голкіпера Віктора Троханяка та влучності форвардів Тараса Лендєла та Семена Волошина збірна ННІ здобула перемогу і можливість боротися у фіналі турніру за кубок!

У фіналі нашу команду на міцність випробовувала команда адміністрації на чолі з проректором з навчальної та виховної роботи Квашею Сергієм Миколайовичем. У результаті цікавої гри перемогу здобула команда адміністрації університету з результатом 10:8.

Проте, сюрпризом цього турніру стало те, що команда адміністрації виступала поза заліком, і саме команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження здобула кубок НУБіП України з футзалу!


Склад команди ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: Болбот І.М., Волошин С.М., Кітюк Д.О., Куляк Б.В., Лендєл Т.І. (капітан команди), Савченко В.В., Троханяк В.І. та Усенко С.М. Кожен гравець показав відданість команді та вклав свій внесок у спільну перемогу!


Капітан команди ННІ ЕАЕ
Тарас Лендєл.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook