2 лютого 2016 року відбулося чергове засідання кафедри

5 лютого 2016 року

2 лютого 2016 року відбулося чергове засідання кафедри педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету. На засіданні були обговорені нагальні питання, які потребують активного включення НПП кафедри. Одним із питань було обговорення делегування кандидатур на засідання трудового колективу. На засіданні також торкнулися питання організації навчального процесу 2016 року, узгодженої взаємодії з диспетчерською, чергування наставників та НПП у корпусах та гуртожитках базового закладу НУБіП України.


Актуальним питанням на засіданні кафедри було обговорення прийняття участі НПП кафедри та залучення провідних вчених України в галузі педагогічних наук до участі в ІІ міжнародній науково-практичній конференція «Розвиток сучасної освіти: теорія, практика, інновації», яка відбудеться 25-26 лютого 2016 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті.


НПП кафедри обговорили проведену науково-методичну роботу здійснену в січні 2016 року. В цей період викладачі кафедри активно попрацювали над підготовкою та написанням навчальних видань та рекомендували їх до розгляду на засіданнях методичної та вченої ради факультету.

Доцент кафедри педагогіки В. Теслюк.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook