В Ірпінському економічному коледжі успішно стартував профорієнтаційний проект «Зимова школа – 2016»

16 січня 2016 року

     13 січня в Ірпінському економічному коледжі НУБіП стартував профорієнтаційний проект «Зимова школа – 2016». Майбутні абітурієнти мали чудову можливість ознайомитися із спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та стали учасниками гри-вікторини «Маленькі секрети економіки та фінансів», яку підготували та провели викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.

     

     Команди учнів 9-Е класу Ірпінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки і права № 2 («Банкіри», «Акули бізнесу») та студентів першого курсу спеціальності «Фінанси і кредит» («Фінансисти») яскраво проявили себе у п’ятьох різних конкурсах - «Афоризми», «Ходяча енкциклопедія», «Первісний бартер», «Валюта різних країн світу», «Фінансова піраміда».
     А у конкурсі «Свою гривню я бачу уві сні» активні вболівальники переконали присутніх, що вони добре знають національну грошову одиницю.
     Члени журі оцінювали швидкість, кмітливість, винахідливість гравців. В результаті перемогу вибороли«Банкіри».

     Адміністрація коледжу висловлює подяку директору, педагогічному колективу та учням школи № 2 за участь школярів у зимовій школі.



Вікторія Сова, Лариса Гурська, Лілія Чайка,
викладачі циклової комісії
фінансово-економічних дисциплін

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook