Електронні ресурси

м. Київ, НУБіП України

На виконання статті 16 Закону України «Про вищу освіту», положень «Про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України», «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України», «Про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України) та з метою забезпечення безперешкодного доступу студентів університету до електронних навчальних ресурсів на сайті кафедри розміщено ЕНК дисциплін, затверджених у встановленому порядку, викладання яких у поточному навчальному році забезпечує кафедра.

 

Електронні навчальні курси на 2022-2023 н. р.

 

Спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”

ОП “Якість, стандартизація та сертифікація”

Менеджмент персоналу

Дослідницькі та інноваційні процеси

Менеджмент навколишнього середовища

Стандартизація та сертифікація с.-г. продукції

Аудит і сертифікація

Системний підхід та методи прийняття рішень

Законодавча метрологія та сертифікація

Методи забезпечення та управління якістю харчових продуктів

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація           

Управління якістю і безпечністю сільськогосподарської і харчової продукції. Ч1.

Управління якістю і безпечністю сільськогосподарської і харчової продукції. Ч2.

Управління якістю

 

181 “Харчові технології”

ОП “Харчові технології”

Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчової продукції

Хімія смаку, запаху, кольору

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю (скорочений термін навчання)

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю (повний термін навчання)

Методи контролю якості продукції

 

181 “Харчові технології”

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація

Управління якістю і безпечністю харчових продуктів

 

181 “Харчові технології”

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація           

Управління якістю і безпечністю харчових продуктів

 

181 “Харчові технології”

ОП “Нутриціологія”

Управління якістю і безпечністю харчування

Харчова хімія

 

242 «Туризм»

ОП «Туризм»

Стандартизація та сертифікація в туризмі

 

241 «Готельно ресторанна справа»

ОП «Готельно ресторанний бізнес»

Харчова хімія

 

 

Навчально-методичні матеріали кафедри

 

  • Курс лекцій з дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», напрямок «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 134 с.
  • Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», освітня програма «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 126 с.
  • Методичні вказівки до виконання самостійних робіт із дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», напрямок «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 17 с.

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook