Електронні ресурси
На виконання статті 16 Закону України «Про вищу освіту», положень «Про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України», «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України», «Про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України) та з метою забезпечення безперешкодного доступу студентів університету до електронних навчальних ресурсів на сайті кафедри розміщено ЕНК дисциплін, затверджених у встановленому порядку, викладання яких у поточному навчальному році забезпечує кафедра.
Електронні навчальні курси на 2022-2023 н. р.
Спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”
ОП “Якість, стандартизація та сертифікація”
Дослідницькі та інноваційні процеси
Менеджмент навколишнього середовища
Стандартизація та сертифікація с.-г. продукції
Системний підхід та методи прийняття рішень
Законодавча метрологія та сертифікація
Методи забезпечення та управління якістю харчових продуктів
Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація
Управління якістю і безпечністю сільськогосподарської і харчової продукції. Ч1.
Управління якістю і безпечністю сільськогосподарської і харчової продукції. Ч2.
181 “Харчові технології”
ОП “Харчові технології”
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчової продукції
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю (скорочений термін навчання)
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю (повний термін навчання)
Методи контролю якості продукції
181 “Харчові технології”
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»
Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація
Управління якістю і безпечністю харчових продуктів
181 “Харчові технології”
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація
Управління якістю і безпечністю харчових продуктів
181 “Харчові технології”
ОП “Нутриціологія”
Управління якістю і безпечністю харчування
242 «Туризм»
ОП «Туризм»
Стандартизація та сертифікація в туризмі
241 «Готельно ресторанна справа»
ОП «Готельно ресторанний бізнес»
Навчально-методичні матеріали кафедри
- Курс лекцій з дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», напрямок «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 134 с.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», освітня програма «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 126 с.
- Методичні вказівки до виконання самостійних робіт із дисципліни «Хімія смаку, запаху, кольору» : метод. вказ. для студ. спец. 181 «Харчові технології», ОС «Бакалавр», напрямок «Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції» / Л. Адамчук, О. Самойліченко, Т. Розбицька, А. Антонів. К.: НУБіП України, 2021. 17 с.
- Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологічне обладнання галузі" (обладнання для переробки м'яса) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія» : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 93 с.
- Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт "Технологічне обладнання сокового виробництва" для студентів з напрямку підготовки 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.050503 – машинобудування : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 96 с.
- Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт по тематиці "Обладнання для приймання та теплової обробки молока" для студентів з напрямку підготовки 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» 6.100102 – «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : КОМПРИНТ, 2015. - 99 с.
- Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологічне обладнання галузі" (обладнання для переробки водних біоресурсів) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ЦП "КОМПРИНТ", 2015. - 140 с.
- Методичні вказівки щодо підготовки, написання і захисту магістерської роботи спеціальність 8.18010010 – «Якість, стандартизація та сертифікація» / уклад. В. Ю. Сухенко [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2015. - 38 с.
- Методичні рекомендації «Порядок атестації робочих місць у лабораторіях ветеринарної медицини» / уклад.: В. І. Шапошнік, В. Ю. Сухенко. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2015. - 18 с.