Кафедра геодезії та картографії: взято курс на профорієнтацію

3 січня 2016 року

     18 грудня доцентом кафедри геодезії та картографії Іваном Горою була проведена профорієнтаційна бесіда з учнями 11 б класу школи № 167 м. Києва про потенціал НУБіП України, напрями і спеціальності підготовки майбутніх фахівців, можливості навчання на підготовчих курсах.
     Особливу увагу було звернуто на платні курси з предметів, винесених на ЗНО і на те, що абітурієнтам, які пройшли ці заняття, до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань, буде додано до 10 балів.

     Наприкінці грудня естафету з профорієнтаційної роботи продовжила к.е.н., старший викладач Євгенія Кривов’яз, яка провела зустріч із одинадцятикласниками Згурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Згурівського району Київської області.  Майбутнім абітурієнтам була надана інформація про наш університет (контактна інформація). Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, готує і випускає фахівців європейського і світового рівня за освітніми ступенями бакалавр – магістр та відповідними напрямками підготовки і спеціальностями.

       До проведення кафедрою профорієнтаційної роботи долучилася і старший викладач Людмила Олійник, яка зустрілася із учнями випускних класів Юрівської загальноосвітньої школи Києво-Святошинського району. Учні цікавилися особливостями навчання на факультеті землевпорядкування, змістом майбутніх практик, перспективами працевлаштування після закінчення навчання.
     Також учні були проінформовані про відкриття при НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань. Зазначені навчальні дисципліни, з яких проводяться курси, можливість отримання до 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, зокрема й на напрям підготовки «Геодезія, картографія і землеустрій».

     НУБіП України є закладом дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та діяльність, спрямовану на вивчення сучасних проблем навколишнього природного середовища, забезпечення раціонального використання, відтворення та збалансованого розвитку біоресурсів наземних і водних екосистем, якості і безпеки сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та довкілля.

     

Ковальчук Іван Платонович,

завідувач кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook