Добро, що дарують юристи

28 грудня 2015 року

     От зовсім нещодавно студентська організація юридичного факультету спільно з адміністрацією факультету провели вже традиційний Благодійний аукціон. Хоч це відбувалося лише втретє, але ми впевнені, що молодше покоління і надалі буде проводити цей захід. В залі був аншлаг, адже лоти виставляли викладачі та керівництво рідного факультету. Купити лот міг кожен бажаючий. До уваги учасників аукціону були представлені такі пропозиції як: золоті білети, іграшкові кульки на ялинку з підписами завідувачів кафедр, похід в кіно, театр, музей, фотосесія проведена викладачем і багато інших цікавих лотів. Минулого року всі зібрані кошти були направлені на допомогу бійцям АТО, цього ж року кошти спрямовані на допомогу дитячим будинкам.

     Частину коштів ми вже витратили, а саме на закупівлю необхідних речей для навчально-реабілітаційного центру в Денишах, Житомирської області. Тому цієї неділі ми зробили добру справу для декількох десятків дітей, які отримали пакунки від нас. Вперше ми провели таку поїздку спільно з культурною асоціацією «Новий Акрополь», які привезли для дітей ляльковий театр, майстер класи, солодощі, а найголовніше хороший настрій.

     Щиро дякуємо їм за допомогу та за те, що вони роблять! Адже за плечима цієї організації не один проведений подібний захід.

     Усмішки на обличчях дітей, радість та сяючі очі – ось що найголовніше.

     До речі, про нас згадали на своїй сторнці у facebook представники з «Нового Акрополю»:

https://www.facebook.com/NewAcropolisUA/posts/1252396714777243.

Ольга Кухар,

студентка юридичного факультету,

магістр 1-го року навчання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook