ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ХІМІЧНИЙ КРОСВОРД»

24 грудня 2015 року
Кафедра загальної хімії традиційно протягом багатьох років проводить серед студентів факультетів, що закріплені за кафедрою, конкурс «Хімічний кросворд». Досвід показав, що роботастудентів над складанням хімічних кросвордів на задані теми має не лише навчальну і наукову, але й виховну функцію; вона формує у студентів навички творчого мислення, логічного та лаконічного викладання набутих знань, вміння їх застосовувати для практичної професійно-орієнтованої діяльності.
Родзинкою конкурсу є те, що журі складається виключно зі студентів, які оцінюють конкурсні роботи за багатьма критеріями, зокрема рівнем володіння матеріалом та хімічною термінологією; складністю питань; їхньою валідністю; кількістю цікавих та оригінально поставлених питань; відповідністю питань сучасному рівню хімічної науки; рівнем оформлення та естетичного сприйняття роботи.
В цьому році було представлено 59 конкурсних робіт від студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства; енергетики, автоматики і енергозбереження; факультетів: конструювання та дизайну; механіко-технологічного; тваринництва та водних біоресурсів; харчових технологій та управління якістю продукції АПК. За результатами ІІІ етапів переможцями та призерами конкурсу стали: ІІІ місце зайняли хімічні кросворди студентів І курсу Чебана Д. (група ТВППТ-1502), Негур А. (група ХТІ-1501) та Лісниченко Н. (група ЕЕТС 1502 скороченого терміну навчання); ІІ місце посіли роботи Проценко І. (група ДТ-1501 скороченого терміну навчання), Полковнікова Д.та Матієва І. (група ВБ 1501). Переможцем конкурсу визнано роботу студента ІІ курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Левандовського В. (група  ЕЕТС – 1401 скороченого терміну навчання). 

 


 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook