Підбито підсумки загальноуніверситетського конкурсу «Хімічний кросворд»

25 грудня 2015 року

     Кафедра загальної хімії традиційно протягом багатьох років проводить серед студентів факультетів, що закріплені за кафедрою, конкурс «Хімічний кросворд». Досвід показав: робота студентів над складанням хімічних кросвордів на задані теми має не лише навчальну і наукову, але й виховну функцію. Вона формує у студентів навички творчого мислення, логічного та лаконічного викладання набутих знань, вміння їх застосовувати для практичної професійно-орієнтованої діяльності. 

     Родзинкою конкурсу є те, що журі складається виключно зі студентів, які оцінюють роботи за багатьма критеріями, зокрема рівнем володіння матеріалом та хімічною термінологією, складністю питань, їхньою валідністю, кількістю цікавих та оригінально поставлених запитань, відповідністю сучасному рівню хімічної науки, оформленню та естетичному сприйняттю роботи.

    

Визначення найкращих студентським журі

     В цьому році представлено 59 конкурсних робіт від студентів навчально-наукових інститутів лісового і садово-паркового господарства, енергетики, автоматики і енергозбереження та факультетів конструювання та дизайну, механіко-технологічного, тваринництва та водних біоресурсів, харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

     За результатами трьох етапів визначено переможців і призерів. Так, третє місце посіли хімічні кросворди студентів першого курсу Чебана Д. (група ТВППТ-1502), Негур А. (група ХТІ-1501) та Лісниченко Н. (група ЕЕТС 1502 скороченого терміну навчання). Другими стали роботи Проценко І. (група ДТ-1501 скороченого терміну навчання), Полковнікова Д. та Матієва І. (група ВБ 1501).

Призери конкурсу

Найкращі роботи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

     Переможцем конкурсу визнано роботу студента другого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Левандовського В. (група ЕЕТС – 1401 скороченого терміну навчання). 

Вітаємо переможців! Очікуємо на цікаві роботи і в наступному році!


Кравченко О.О., Солод Н.В.,
викладачі кафедри загальної хімії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook