На гуманітарно-педагогічному факультеті названо переможців I етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

11 грудня 2015 року

     10 грудня на гуманітарно-педагогічному факультеті пройшов перший (університетський) етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, а саме зі спеціальності «Теорія та методика професійної освіти». Конкурс проводиться з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи. Цьогоріч на зазначену конкурсну спеціальність подано 12 наукових робіт. Серед тем досліджень – «Головні напрямки інноваційного розвитку вищої освіти України», «Шляхи модернізації та оновлення вищої освіти України», «Формування біотичних поглядів і переконань студентів», «Формування комунікативної компетентності студентів», «Сучасні підходи до підготовки до професійної підготовки фахівців агропромислового комплексу» тощо.

     Голова конкурсної комісії – завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник відзначив актуальність та оригінальність конкурсних робіт, що засвідчує небайдужість студентської молоді до освітніх процесів в Україні.

     Переможцями І туру стали студент магістратури Михнюк С.М. (науковий керівник – Ковальчук В.І.), четвертокурсник Вегера Р.А. (науковий керівник – Кручек В.А.) та магістранта Мацьоха Т.О. (науковий керівник – Лапа О.В.). 


Василь Ковальчук,
доцент кафедри методики навчання
та управління навчальними закладами

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook