Спортсмени НУБіП продемонстрували найвлучнішу стрільбу на військово-спортивних змаганнях «Захисник України»

26 листопада 2015 року

     У Києві тривають військово-спортивні змагання «Захисник України» серед збірних команд вищих навчальних закладів, присвячені Дню Збройних Сил України.
    Учасники - команди НТУУ "КПІ", НМУ ім. Богомольця, КУ ім.Грінченка, КДАВТ, НУФВСУ та НУБІП України – показують свою вправність у кульовій стрільбі, плаванні та бігу з підтягуванням на поперечині.

     Наш університет представляють Тетяна Телев’як, Сергій Романчук, Денис Ельзятієв (факультет аграрного менеджменту), Ірина Михайленко (факультет ветеринарної медицини), Борис Кучинський, Михайло Калабаськин і Владислав Баранчук (військовий підрозділ). І хоча вони дебютанти таких змагань, це не завадило їм гідно себе показати і вибороти 1-ше місце у командному заліку з кульової стрільби, обігнавши при цьому найближчих суперників на 25 балів! Хотілось би подякувати декану ФАМ Анатолію Остапчуку та заміснику кафедри військової підготовки Олександру Максименко – за підтримку та допомогу у формуванні команди.

        

Готуємося до змагань

     Кращими були наші спортсмени і у індивідуальному заліку зі стрільби: Борис Кучинський та Денис Єльзятієв посіли 1-ше та 2-ге місця відповідно, а Сергій Романчук – 4-те (тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання Сергій Бурко). І це дуже вагомий внесок у спільний успіх, оскільки при визначені переможців враховуватиметься і кількість призових місць учасників команди.

     Попереду ще два дні змагань. 2 грудня відбудуться змагання з плавання на 50 м, а 5 грудня – забіг на 100 м і 2000 м (жінки), 3000 м (чоловіки) та підтягування на поперечині. Тримаємо кулаки за нашу команду та віримо у перемогу!!!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook