Креативна наука – шлях створення нових проектів

23 грудня 2015, 11:02
Атмасфера 360 (Київський Планетарій), вул. Велика Васильківська, 57/3; . Київ

«Нічне бачення світу або Night Watchingof the World" від автора enipedia Кріса Девіса

Коли: 23 грудня 2015, вечір – 2000-2200 год.
Де: Атмасфера 360 (Київський Планетарій), вул. Велика Васильківська, 57/3; м. Київ.
Організатори: НУБіП України і Атмасфера 360.

    Що: запрошуємо Вас приєднатися до захоплюючого події у форматі публічної дискусії, в рамках якої пройде презентація проекту «Нічне бачення світу» що демонструє можливості сучасної креативної науки генерувати нові ідеї на основі звичних речей за допомогою IT технологій.

     Українські експерти з різних сфер діяльності поділяться власним досвідом і практиками створення нових проектів. Ви зможете отримати уявлення про сучасні підходи роботи з інформацією, використанні соціальних технологій та застосування краудсорсингу в розвитку традиційної та альтернативної енергетики, екології, економіці, освіті, власного бізнесу і т.д .; у прямому контакті обговорити цікаві для вас теми із запрошеними експертами та запропонувати свої ідеї; зустріти потенційних партнерів та однодумців; і просто провести цікавий, приємний і незвичайний вечір ....

     Формат: Так часто ми не розуміємо чому очевидне для нас є не зрозумілим для оточуючих, а оточуючим так не зрозумілі ми... Втрата комунікації або просто відсутність спроб її встановити характерна для нашого суспільства. І ми хочемо запропонувати вам зробити перший крок на зустріч її вирішення.

     Приходьте .... І приносите ваші ідеї, очікування і думки ....Приходьте ... .. і подивіться на те чим також (ще) живе навколишній світ сьогодні ...Ви почуєте, побачите і зможете висловитися, зустріти однодумців і потенційних партнерів.

     У програмі презентація експерта в області індустріального символізму, роботи з opendate і датамайнінгу в енергетиці та біоекономіці, творця enipedia, спеціального запрошеного гостя lр. Кріса Девіса (Нідерланди); обговорення з боку запрошених українських експертів та всіхприсутніх....

    Детальна інформаціяна сайті: http://atmasfera.com.ua/events/nochnoe-videnie-mira-ili-perevernutaya-astronomiya

Оксана Рябченко,
в.о. завідувача кафедри біржової діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook