Науковець – не лише професія. Це покликання, яке дає не тільки сили, а й нові ідеї

24 листопада 2015 року

     З 19 по 21 листопада 2015 р. в Києві проходила Х міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського простору». Участь у ній взяли більше 300 фахівців з Польщі, Білорусі, Росії, Італії, Туреччини, Угорщини, Болгарії, США і України, в т.ч. і науково-педагогічні працівники кафедри романо-германських мов і перекладу.

     Доповіді учасників стосувалися інтеграції у європейський освітній простір, Болонський процесу і перспективи розвитку вищої освіти в Україні, Європі та світі, управління якістю освіти (стандартизація та інноваційність), моніторингу якості освіти, новітніх засобів навчання. А також психолого-педагогічних та організаційних умов запровадження європейських стандартів вищої освіти у Україні, сучасного й освітнього менеджменту, філософії і психології освіти тощо.

     Бажаючі мали змогу взяти участь у навчально-демонстраційних сесіях «Інноваційні методи викладання, навчання, менеджменту: новітні світові практики» та «Навчання – Якість – Моніторинг».

      

Н.О. Арістова,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook