Компанія Nestle запросила на роботу випускників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 листопада 2015 року

 На цьому тижні  відбулася зустріч студентів магістратури факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальностей «Якість, стандартизація та сертифікація» та «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»  з представниками компанії Nestlе в Україні: Ганною Чепурною – менеджером з корпоративного навчання і розвитку персоналу.

 
В рамках соціальної ініціативи «Європейська ініціатива Nestlé з працевлаштування молоді» представники компанії провели презентацію "Як знайти роботу своєї мрії?» і розповіли, як скласти резюме, підготуватися до інтерв'ю і успішно його пройти. Вони також повідомили про можливість стажування в Київській філії компанії Nestlе, а також на трьох підприємствах компанії: ПрАТ «Волиньхолдінг», Волинська обл. - Nestle, Львівська кондитерська фабрика «Світоч» - Nestle та м. Харків – ТОВ «Техноком» виробництво «Мівіна» - Nestle.
 
Студенти проявили великий інтерес до заходу і мали можливість задати всі нагальні питання роботодавцям з працевлаштування. Зустріч була проведена за ініціативи викладачів кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, що є прикладом успішної співпраці з представниками бізнесу та вивчення потреб сьогодення.
 
Програма весняної практики в Київському офісі: [email protected] (подача резюме до 01.12.15)
 
Програма стажування на фабриках: http://www.nestle.ua/jobs/vacancy (подача резюме до 31.05.16).
 
 
Доцент кафедри стандартизації та 
сертифікації сільськогосподарської 
продукції, Слива Ю.В.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook