Ярмарок Аграрних Вакансій. Секція – управління та механізація

9 листопада 2015, 9:42

     6 листопада 2015 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ярмарок аграрних вакансій. Студентам-випускникам була надана унікальна можливість поспілкуватись з представниками Міжнародних компаній та спробувати знайти собі майбутнє місце працевлаштування.
     На секції 3 – управління та механізація, яка проходила в 230 аудиторії, к. 10, першим виступив регіональний менеджер по Центральній Україні ТОВ «Хорш Україна» Вадим Коваль з доповіддю «Horsh – назад в майбутнє». Вадим, як виявилось, випускник нашого навчального закладу, розповів про компанію, останні новинки сільськогосподарської техніки, що були розроблені конструкторським бюро, про сучасні технології, які пропонуються виробникам сільськогосподарської продукції, а також розповів про існуючі вакансії, які є на сьогоднішній день в компанії. Цікавим була розповідь його про свій шлях від студента до регіонального менеджера.

 
     Другим був виступ представника компанії Пьотінгер Володимира Добринського з доповіддю «Кар’єра в міжнародній компанії – імпортер агротехніки Пьотінгер». Володимир розповів яке місце на ринку України займає їх компанія, а також про те, як можна стати успішним і потрібно весь час себе вдосконалювати і доводити, що ти чогось вартий.


     

     Далі виступив Роман Добринський, директор компанії DYKUN з доповіддю «Як пройти шлях від студента до директора?». Роман розповів про те як відбувається відбір бажаючих на вакантні місця. Також зазначив про те що коли ти став директором все одно потрібно вчитись і багато читати. Порекомендував декілька, на його думку, цікавих та розвивальних книг, а саме: Життя Бенджаміна Франкліна.Автобіографія, Робін Шарма – «Монах, який продав свій «Феррарі»та багато ін.


     Також виступила контент-експерт rabota.ua Тетяна Пашкіна з доповіддю «Пошук роботи для молодих спеціалістів – цифри, тренди і секрети від rabota.ua». Тетяна в своєму виступі наголосила на основних помилках при заповненні резюме і як це впливає навибір роботодавця, а також надала студентам корисну інформацію як правильно потрібно вести себе у продовж співбесіді з представником компанії на яку влаштовуєшся на роботу.


     Всі доповіді були цікавими, пізнавальними та різноплановими. Студенти та викладачі, які були присутніми у продовж роботи секції задавали багато питань і вступали в кваліфіковані дискусії.

Олег Марус
заступник декана факультету КД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook