Підписано угоду про співпрацю між В'єтнамським національним аграрним університетом та НУБіП України

3 листопада 2015 року

 3 листопада 2015 року став знаковим днем для НУБіП України. Наш університет зробив ще один крок в розширенні географії своєї міжнародної співпраці. 

 
Делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком на запрошення в'єтнамської сторони відвідала найбільший аграрний виш - В'єтнамський національний аграрний університет (м.Ханой). На 15 факультетах якого навчається близько 35 тисяч студентів. 
 
В.о. ректора Нгуєн Суан Чек ознайомив українських колег зі структурою університету, його матеріально-технічною базою та бібліотекою. У ході зустрічі відбулося обговорення співпраці між нашими закладами, в якому взяли участь начальник відділу міжнародних відносин, декан факультету тваринництва Ву Дінь Тон та декан факультету аквакультури Нгуєн Тхі Нанг Тху
 
 
В'єтнамська сторона зацікавилася можливістю направляти своїх магістрів та аспірантів до нашого університету для проходження навчання, стажування та проведення досліджень. 
 
 
Крім того, члени делегації ознайомилися з організацією навчального процесу в університеті, базою підготовки фахівців з рибництва та побували на заняттях. Підсумком проведеної роботи стало підписання рамкового договору про співпрацю між університетами.
 
Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook