Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини в НУБіП України

3 листопада 2015 року

2 листопада 2015 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України №37-128-12/19169 від 18.12.2014 р., на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України разом з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за двома напрямками:

1. Спеціалісти відділів забезпечення протиепізоотичної роботи головного управління ветмедицини в області, управління ветмедицини в містах, управління ветмедицини в районах.
2. Лікарі хіміки-токсикологи з фізико-хімічних досліджень державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.

Заступник директора ННІ післядипломної освіти, д. с.-г. н., професор Пабат В.О. провів слухачам відкриту лекцію «Сучасний стан АПК України та іноваційні процеси в стимулюванні його подальшого розвитку». На лекції були присутні викладачі факультету ветеринарної медицини, кандидати ветеринарних наук, доценти Бойко Г.В. та Іщенко В.Д. Після лекції Пабат В.О. наголосив, що ННІ післядипломної освіти надає можливість отримання другої вищої освіти на основі здобутого раніше освітньо-кваліфікаційного рівня.

Координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України к.вет.н., доцент Бойко Г.В. окрім лекції провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх було ознайомлено з перевагами навчання в нашому університеті.

Слухачам згідно навчально-тематичних програм проводяться лекції та практичні заняття.
 

Заняття «Сучасні діагностичні дослідження у забезпеченні стабільної екологічної ситуації в Україні» проводить  Цвіліховський В.І., канд. біол. наук, доцент кафедри біохімії тварин, якості і безпеки с.-г. продукції ім. акад. М.Ф. Гулого.

Заняття «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині» проводить  Стегней М.М., канд. вет. наук, доцент кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка НУБіП України.

Пабат В.О. і Бойко Г.В. з слухачами підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарої медицини.

 

Координатор підвищення кваліфікації на факультеті ветеринраної медицини

НУБіП України, кандидат ветеринарних наук, доцент Бойко Г.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook