Команда факультету ветеринарної медицини завершила змагання з шахів серед наукових, НПП та співробітників НУБіП України

28 жовтня 2015, 9:30
Навчальний корпус № 5, аудиторія № 19

Команду факультету ветеринарної медицини у першому турі змагань представляли  Бокотько Роман Романович    аспірант кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин, Сердюков Ярослав Костянтинович доцент кафедри патологічної анатомії, Малюк Микола Олексійович доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин, Кладницька Лариса Володимирівна    доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин. На першому етапі змагань у заліку команди факультету заробили 2 очки: дві нічиїх (Бокотько Р.Р., Кладницька Л.В. ) та одна перемога (Малюк М.М.).

 

 

У другому та третьому етапах змагань приймали знову приймали участь Бокотько Роман Романович, Сердюков Ярослав Костянтинович, Кладницька Лариса Володимирівна, а також  Костюк Артем Васильович   аспірант кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка.

Загалом за три етапи змагань команда факультету ветеринарної медицини здобула 7 очок (додалися 3 очки завдяки перемогам Артема Васильовиа та 2 очки - Лариси Володимирівни). Прицьому у нашої команди є  одна гра у запасі.

У четвертому, завершальному для нашої команди етапі змагань, приймали участь Костюк Артем Васильович, Сердюков Ярослав Костянтинович, Малюк Микола Олексійович і Кладницька Лариса Володимирівна. На даному етапі команда здобула одну перемогу (Костюк Артем Васильович) та одну нічию (Кладницька Лариса Володимирівна).

За чотир етапи змагань команда факультету ветеринарної медицини здобула 8,5 очок, що, втім, не дозволило посісти призове місце.

Разом з тим, на змаганнях гравці отримали масу задоволення від спілкування з колегами з інших факультетів та кафедр університету, а також здобули безцінний ігровий досвід, що без сумніву принесе користь у наступних шахових турнірах.

Ст. викладач кафедри фізіології, патофізіології

та імунології тварин Харкевич Ю.О.



Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook