Студенти магістерської програми «Птахівництво» побували з екскурсією на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко»

11 жовтня 2015 року

     Підготовка фахівців птахівничої галузі неможлива без детального ознайомлення з досвідом роботи провідних підприємств, особливо тих, які успішно реалізують свою продукцію як в Україні, так і за кордон. 
     У рамках співпраці нашого університету з ПАТ «Миронівський хлібопродукт» відбулася чергова поїздка на підприємства цього холдингу. Раніше студенти магістерської програми «Птахівництво» факультету тваринництва та водних біоресурсів вже мали можливість відвідати птахівничі підприємства по вирощуванню курчат-бройлерів, забою птахів та переробки м’яса. І логічним продовженням стало ознайомлення з діяльністю Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко», продукція якого відома широкому колу споживачів.

     ТМ «Легко!» – це заморожені готові м’ясні продукти, які виробляє Миронівський м’ясопереробний завод «Легко». На заводі працюють п’ять технологічних ліній, потужність яких складає 120 тонн готової продукції за добу. Там встановлено обладнання найкращих світових виробників. Завдяки інноваційним технологіям і використанню якісної м’ясної сировини, що постачається групою компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт», м’ясні продукти відрізняються високою якістю і неповторним смаком. На заводі впроваджена інтегрована система управління якістю ISO:9001 і схема управління безпекою харчової продукції FSSC 22000, підтримується високий рівень гігієни виробництва.

     Студентів радо зустрів керівник підприємства Петро Сокирко, який детально розповів про діяльність заводу, його історію, здобутки, технологічне обладнання та особливості роботи. Крім цього, також ознайомив із порядком проведення наглядового аудиту на відповідність стандартам якості та безпечності продукції. Надалі наші студенти та викладачі мали можливість безпосередньо ознайомитися з роботою підприємства. Технологи і фахівці надавали роз’яснення і відповідали на запитання про вимоги до якості сировини, потужності виробничих ліній, особливості роботи на всіх ділянках виробничого процесу і контроль якості продукції, що випускається. Наприкінці зустрічі студентів запросили проходити виробничу практику та запропонували працевлаштування. А потім всі спробувати продукцію «Легко!» на смак.

Н.П. Пономаренко,
професор кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook