Нова хвиля «Клубу веселих і кмітливих» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

11 жовтня 2015 року

     Не зважаючи на те що закінчується літо, на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології завжди тепло, світло і весело. А все, тому що 6 жовтня в рамках «Дня першокурсника» відбулась презентація нових студентських команд «КВК», на якій успішно дебютували команди «Коля і братва», «Рандеву», «Мы с ним», «Паніка», «Черепашки», «Мікрохвильовка».
    Серед головних глядачів і шанувальників молодих талантів були члени почесного жюрі: декан факультету Микола Доля, його заступники Петро Дрозд і Михайло Ретьман, а також завідувач кафедри фізіології рослин, біохімії та біоенергетики Ольга Бойко і капітан збірної команди «КВК» факультету Дмитро Таніславський.

     Під час проведення заходу його учасники мализмогу насолодитися захоплюючою грою, яка складалася з трьох класичних конкурсів: привітання, розминки і домашнього завдання.
     Стильна й веселамолодь факультету підкорили глядачів своїми талантами і нестандартним підходом до гумору. Всі команди показали себе на найвищому рівні і не дали приводу глядачам нудьгувати .
     У розминці виділити лідерів було важко, оскільки всі команди «стріляли» жартами наперебій, поставивши при цьому журі перед складним вибором.
     У домашньому завданні глядачі спостерігали близько шести мініатюрза темою «Студентське життя в анфас і в профіль» у виконанні всіх команд.

     За підсумками конкурсу лідером стала команда «Мы с ним» (напрям підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища»). З невеликим відривом друге місце посіла команда «Паніка» (напрям підготовки «Біотехнологія»). Ана третій сходинці закріпилася команда «Рандеву» (напрям підготовки «Біотехнологія»). Всі вони отримали почесні подарунки – квитки на театральну виставу.

     На завершення декан факультету Микола Доля від всієї душі побажав усім творчих успіхів, натхнення, зберігати запал і настрій, ділитися своїм гумором, адже «КВК» – це дзеркало нашого життя! А в свою чергу учасники команд запросили охочих приєднатися і стати частиною дружньої сім’ї КВК на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.

Петро Дрозд,
заступник декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook