Почути студентство: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів адміністрація тісно співпрацює зі студентським самоврядуванням

7 жовтня 2015 року

     Студентське життя – пора неймовірних бажань та амбіцій. І дуже важливо для студента в цей період – знайти себе. Адже університет дає масу можливостей для повноцінного розвитку студента. Факультет тваринництва та водних біоресурсів – один із небагатьох в державі, що готує висококваліфікованих фахівців для тваринництва та рибництва.
     Невід`ємною частиною роботи адміністрації факультету є діалог із студентством. Декан Вадим Кондратюк разом із своїми заступниками Русланом Кононенком і Сергієм Грищенком та інститутом кураторів плідно працюють над поліпшенням соціальних і побутових умов проживання в гуртожитку, постійно контролюють навчальний процес, беруть участь в організації дозвілля студентів та допомагають у вирішенні проблем, що виникають у студентів.

     Студентство факультету відчуває себе однією великою родиною і завжди може розраховувати на підтримку адміністрації.
     Саме завдяки роботі колективу факультету перед молоддю відкривається велика кількість можливостей та перспектив. Це і поїздки на практику за кордон, екскурсії на найсучасніші господарства, активне студентське життя, організоване студентським самоврядуванням.

     Студенти нашого факультету брали активну участь у відновленні третього корпусу, закладанні Алеї слави, були волонтерами на Трухановій козацькій січі.

     Протягом літніх канікул аудиторії модернізовано, зокрема, обладнано мультимедійними проекторами, стендовим матеріалом, завдяки яким подача і сприйняття студентами нового матеріалу стало простішим та цікавішим. Разом з тим, улітку працювали і викладачі факультету, які проводили літній вирівнювальний семестр для наших вступників з технікумів та коледжів.

     Не залишився без уваги і гуртожиток № 11. З червня по вересень спільно з комендантом та адміністрацією факультету були організовані ремонтні роботи, які забезпечили комфортні умови для проживання. Також блоки облаштували новими килимовими доріжками, шторами, картинами, декоративною зеленню та дзеркалами. На кухнях оновили сантехніку і полагодили плити. В кімнатах та блоках здійснено огляд умов проживання та вручено студентам перепустки.

     Для підтримання налагодженого порядку кожного дня проводиться чергування викладачів у гуртожитку та щотижневий контроль деканатом.


А. Гуцаленко,
голова студентської організації факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Р. Поліщук,
в.о. голови студради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook