Плідна співпраця з роботодавцями на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

4 жовтня 2015 року

     У рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2020» та роботи ради роботодавців факультету тваринництва та водних біоресурсів відбулася зустріч представника Асоціації виробників молока та магістрів другого року навчання. Активну участь в її організації взяв професор кафедри технологій виробництва молока та м’яса Василь Костенко.

      У ході проведення зустрічі керівник департаменту розвитку ПП «Консультаційний центр Асоціації виробників молока» Юрій Сівов коротко охарактеризував історію створення компанії, її успіхи, цілі та плани на майбутнє. На сьогодні до складу асоціації входять понад 100 господарств із 22 областей України. Вони випускають профільне видання «Молоко і ферма» та нещодавно проводили моніторинг молочного ринку Казахстану і Монголії на замовлення ФАО.
     Юрій Олександрович зазначив, що, на його думку, добробут нашої країни залежить від розвитку села, а тому справа кожного студента-випускника факультету знайти гідну роботу та забезпечувати нашу країну продукцією тваринництва, в тому числі і молоком. Принагідно він запросив усіх бажаючих працювати на підприємстві, яке він представляє. Від студентства потрібні бажання працювати, фахові знання та бізнес-підхід до молочного скотарства.

      Під час зустрічі попередньо домовлено про проходження виробничих практик студентів на базі господарств, які є членами асоціації (з можливим подальшим працевлаштуванням), та встановлення спеціального програмного забезпечення управління стадом у молочному скотарстві в комп’ютерних класах факультету.

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook