Працівники бібліотеки відсвяткували професійне свято та відзначили найкращих читачів серед студентства

30 вересня 2015, 10:55

     Щороку 30 вересня бібліотечні працівники відзначають професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. В цей день працівники книгозбірень приймають найщиріші вітання від своїх колег та вдячних читачів. Тож привітати бібліотекарів з професійним святом на цей раз на урочистих зборах прийшли перший проректор Ігор Ілліч, учений секретар Оксана Барановська та голова профкому співробітників університету Ростислав Тарасенко.

    З нагоди свята від керівництва університету Почесними грамотами нагороджені Лариса Задерилова, завідувач філії наукової бібліотеки в 11 навчальному корпусі, Наталія Макарська, головний методист та Тетяна Голубєва, бібліотекар відділу обслуговування науковою та художньою літературою.

    Слід відмітити, що бібліотекарі до свого професійного свята підготували ще й виставку власних робіт, адже у кожного, крім роботи, є й інші захоплення.

Однак у цьому році працівники нашої книгозбірні з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вирішили також відзначити і найкращих, найактивніших читачів наукової бібліотеки в 2014/2015 навчальному році.

Ними стали: Житло Анжела, студентка факультету аграрного менеджменту; Коштура Олександра, студентка магістратури ветеринарного факультету; Смагін Ігор, студент 3-го курсу агробіологічного факультету; Ляхевич Сергій, студент магістратури факультету захисту рослин, екології і біотехнологій; Кисильчук Андрій, студент магістратури агробіологічного факультету; Кімійчук Іван, магістр лісогосподарського факультету; Павленко Дмитро студент 2-го курсу юридичного факультету.


 

В подарунок від бібліотеки найкращі читачі отримали грамоти та художню книгу сучасних українських письменників., натомість студенти теж приєдналися до найщиріших вітань з професійним святом, та відмітили, що їм завжди подобається відвідувати бібліотеку та спілкуватись із професіоналами своєї справи.

                                                                                                                                                                                           Кіщак Тетяна,

                                                                                                                                                                                          директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook