Підвищення ефективності роботи кафедр – головна теза зборів НПП факультету конструювання та дизайну

30 вересня 2015 року

     За результатами зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка із завідувачами кафедр та з метою підвищення якості освітнього процесу в рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» 29 вересня на факультеті конструювання та дизайну відбулися збори науково-педагогічних працівників.

     Їх розпочав декан Зіновій Ружило, який зосередив увагу НПП факультету на основних положеннях, викладених у виступах на зустрічі із завідувачами кафедр ректора Станіслава Ніколаєнка, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, першого проректора Ігоря Ібатулліна, та намітив основні завдання, які ставить керівництво університету перед колективом факультету.

     У виступах завідувачів кафедр було представлено аналіз діяльності кафедр за результатами кадрової, навчальної, навчально-методичної, наукової та виховної робіт. Кожен завідувач окрім підсумків роботи окреслював перспективи розвитку кафедри.
     Зокрема завідувач кафедри надійності техніки Анатолій Бойко зупинився на перспективах та проблемах розвитку наукових досліджень на кафедрі надійності техніки.

     Завідувач кафедри будівництва Олександр Давиденко акцентував увагу на особливостях кадрового забезпечення кафедри будівництва та проблемах матеріально-технічного забезпечення.

     Питанням підвищення якості навчання студентів, підготовки студентів до участі в олімпіадах та творчих конкурсах присвятив виступ завідувач кафедри нарисної геометрії та комп’ютерної графіки Сергій Пилипака.

     Завідувач кафедри механіки Микола Березовий зосередив увагу на міжнародній діяльності факультету та проблемах матеріально-технічного забезпечення діяльності НПП.

     Завідувач кафедри конструювання машин і обладнання В’ячеслав Ловейкін та завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства Євгеній Афтанділянц підняли питання підготовки наукових кадрів на факультеті, виробничої дисципліни та нестатутних стосунків.
     Всі виступаючі відзначили своєчасність такого зібрання.

З. Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook