ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів
Навчальні дисципліни | Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна | Робоча програма з дисципліни | |
1. | Сучасні методи досліджень галузі | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
2. | Актуальні проблеми галузі | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
3. | Сучасні технології зберігання і консервування рибопродуктів | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
4. | Біологічно активні речовини з риби і морепродуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
5. | Технологія рибного борошна | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
6. | Винахідництво та патентно-ліцензійна робота | 18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |