ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів

 

Навчальні дисципліни

Галузь знань та спеціальність, для якої читається

дисципліна

Робоча програма з дисципліни

1.

Сучасні методи досліджень галузі

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

2.

Актуальні проблеми галузі

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

3.

Сучасні технології зберігання і консервування рибопродуктів

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

4.

Біологічно активні речовини з риби і морепродуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

5.

Технологія рибного борошна

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

6.

Винахідництво та патентно-ліцензійна робота

18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook