Шукаємо свого студента: профорієнтаційна робота Бережанського агротехнічного інституту

24 вересня 2015 року

     Новий навчальний рік тільки-но стартував, а у Бережанському агротехнічному інституті вже турбуються про вступну кампанію 2016. Успіх якої значною мірою залежатиме від профорієнтаційної роботи.
     На початку вересня викладачі кафедр економіки підприємства та обліку і аудиту відвідали школи у Бережанському, Підгаєцькому і Рогатинському районах: декан факультету економіки і природокористування Л.В. Ярема та старший викладач В.І. Літвінов зустрілися з учнями випускних класів Завалівської, Голгочанської, Підгаєцької ЗОШ та Підгаєцької гімназії. А їх колеги доценти І.О. Федуняк та С.М. Судомир побували у Курянівській, Рогачинській та Верхньолипицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     З майбутніми випускниками Потуторської, Саранчуківської, Слов’ятинської і Шумлянської шкіл провели бесіди завідувач кафедри економіки підприємства І.С. Гурська, доценти І.О. Федуняк та С.В. Герчанівська.

     Під час цих зустріч-бесід викладачі інституту надали вичерпну інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у Бережанському агротехнічному інституті, умов вступу до нього, розгорнуто розповіли про систему навчання, варіанти обрання майбутнього економічного профілю підготовки та переваги свого навчального закладу. А також проінформували випускників, що з метою ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання знань для учнів випускних класів та молоді, яка має бажання навчатися в БАТІ. 3 жовтня ц.р. розпочинають роботу безкоштовні підготовчі курси.
     Щоб зацікавити молодь спеціальностями інституту та дати випускникам можливість ознайомитися з історією навчального закладу, переліком посад, які може займати випускник, та обміркувати цю інформацію вдома з батьками приймальна комісія та факультети БАТІ видрукували інформаційні буклети і календарі, які отримали всі бажаючі.

Г. Христенко,
заступник декана факультету економіки і природокористування


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook