Щомісячні зустрічі декана факультету та мешканців гуртожитку – віднині правило на факультеті землевпорядкування

23 вересня 2015 року

     Згідно з планом розвитку та роботи факультету землевпорядкування на навчальний рік, кожного другого четверга проводитимуться щомісячні зустрічі декана факультету з мешканцями гуртожитку № 4. Вже минулого тижня декан Тарас Євсюков провів перший такий захід. Головна мета зустрічі – дізнатися, як студенти проживають в гуртожитку, що їм необхідно для покращення умов проживання, та які у них інтереси. До студентів прийшли також куратори першого курсу – доценти Андрій Барвінський, Руслан Тихенко і завідувач гуртожитку № 4 Євгеній Пугач.

     Однак розпочалася зустріч із не зовсім приємних новин. Декан проінформував, що за порушення правил проживання в гуртожитках НУБіП України винесено догани студентам другого курсу. Він наголосив на важливості дотримання дисципліни, а також висловив сподівання, що надалі студенти не будуть порушувати правила внутрішнього розпорядку, а подібні випадки повністю викоріняться із студентського життя.

     Наступне, за що говорив Тарас Олексійович, була проблема пасивної життєвої та громадської позиції студентства. Він закликав активніше долучатися до життя факультету та університету, зокрема, підтримати збірну команду факультету з футболу на змаганнях. Окрім цього, запросив до участі в громадському формуванні «Університетська варта».

     Прозвучало ряд питань і від студентів. Перше – про навчальний план для 1-го курсу. Декан повідомив, що відповідно до нового Закону України «Про вищу освіту», студенти першого курсу навчаються за новою навчальною програмою, розробленою у 2015 році. Друге – про умови в читальній залі гуртожитку, де студенти готуються до пар. Завідувач гуртожитку пообіцяв у найближчі терміни вирішити дане питання. Третє – про мотивацію студентів. Тарас Євсюков зазначив, що молодь має отримувати задоволення від участі в заходах та реалізації власного творчого потенціалу.

     Потім декан відвідав кімнату студентського самоврядування, боксерський зал, а також оглянув студентські помешкання.

Андрій Касянчик,
голова студентської організації
факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook