Рада роботодавців прийматиме на практику студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 вересня 2015 року

     18 вересня делегація на чолі з деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисою Баль-Прилипко та завідувачами кафедр процесів і обладнання переробки продукції АПК Юрієм Сухенком, кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владиславом Сухенком відвідали ТОВ «Натур Продукт» – підприємство по випуску натуральної м’ясної продукції. До речі, його власники – члени рад роботодавців університету та безпосередньо факультету. Тож співвласник Олександр Клюк провів екскурсію сучасним підприємством.

     Сосиски, ковбаси, сардельки та копченості виготовляються там тільки з туш вищої якості без використання м'яса в брикетах або замороженого, консервантів, стабілізаторів, барвників, згущувачів, підсилювачів смаку, крохмалю, целюлози, ферментативних добавок, ароматизаторів і коптяться в коптильні.

     ТОВ «Натур Продукт» постачає свою продукцію в дрібні та великі торгівельні підприємства, зокрема «NOVUS», «Велика кишеня» завжди свіжою, безпечною та якісною. Тому для практики і написання магістерських робіт може бути взірцем у підготовці технологічного процесу.

     Обговорюючи теоретичну і практичну підготовку студентів, домовлено про проходження в ТОВ «Натур Продукт» практичного навчання магістрів спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Якість, стандартизація та сертифікація» і бакалаврів напряму підготовки «Харчова технологія та інженерія».

Сухенко В.Ю.,
в.о. завідувача кафедри стандартизації і сертифікації
сільськогосподарської продукції

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook