Викладачі факультету інформаційних технологій на Microsoft TechDays’осінь 2015 та Міжнародному форумі «IBM SolutionsConnect 2015»

21 вересня 2015 року

     Науково-педагогічні працівники факультету інформаційних технологій минулого тижня активно підвищували професійну кваліфікацію та знайомилися з передовими ІТ від провідних компаній Microsoft та ІВМ.

     Зокрема, 16 вересня викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій Саяпіна Т.П. і кафедри комп'ютерних систем та мереж Савицька Я.А. взяли участь у роботі семінару Microsoft TechDays’осінь 2015 в Києві, присвяченому новим можливостям Windows 10 для ІТ-професіоналів, процесам розгортання та оновлення Windows 10 RTM в організації, забезпечення безпеки ОС, спільного використання Windows 10 та хмарних служб Microsoft Azure. Семінар проводив Ігор Шастітко, експерт з ІТ-інфраструктури та хмарних рішень Microsoft.

     17 вересня Міжнародний форум «IBM SolutionsConnect 2015» присвячений розгляду питань про хмарні середовища, мобільність, соціальну бізнес-взаємодію, як великі масиви даних та аналітика можуть змінити бізнес, скоротити витрати, забезпечити унікальний досвід взаємодії для клієнтів. У програмі форуму були представлені доповіді експертів IBM, виступи замовників та бізнес-партнерів, які поділилися своїм досвідом реалізації навчальних проектів, розкрили, які бізнес-задачі виникають, які рішення вони обирають та чому. В цілому на пленарному засіданні та роботі у секціях розглянули такі питання: комп’ютерні технології нового покоління, створення і віртуалізація телекомунікаційних структур, інформатизація суспільства, розвиток сучасних хмарних технологій, технологія отримання знань, алгоритми моделювання комп’ютерних засобів зв’язку та передачі інформації.

    

     Традиційно особлива увага приділялась відкритому живому спілкуванню учасників форуму, що значно підвищило ефективність досягнення поставлених цілей. Декан факультету Олена Глазунова обговорила питання взаємодії IBM та НУБіП України у розрізі програми «Академічні ініціативи IBM» з Олександром Данько, координатором університетських програм IBM.

    

     Тиждень завершив черговий семінар від компанії Microsoft для науково-педагогічних працівників університету, який зібрав бажаючих дізнатися все про вебінари, методику їх створення на базі хмарних технологій О365 та використання у навчальному процесі.

Дмитро Касаткін,
доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook