Наукова бібліотека запрошує студентів отримати комплекти навчальних та методичних матеріалів

2 вересня 2015 року

     Шановні студенти! Колектив наукової бібліотеки університету щиро вітає Вас із новим навчальним роком та запрошує завітати до бібліотеки, де для Вас підготовлені комплекти необхідних навчальних підручників, посібників та методичних матеріалів для вивчення дисциплін.

    

     Нагадуємо, що бібліотечний фонд наукової бібліотеки багатогалузевий, нараховує більше 1 млн. примірників навчально-методичної та наукової літератури як вітчизняної так і зарубіжної, у т.ч. рідкісних видань (з 1779 р.), авторефератів дисертацій (з 1950 р.), дисертацій (з 1946 р.), щорічно одержує понад 100 назв журналів та понад 50 назв газет.

     У всіх приміщеннях бібліотеки є вільний доступ до мережі Інтернет та Wi-Fi, а також повнотекстовий доступ до електронної бази даних навчальної та наукової літератури.
     Видача навчально-методичної літератури здійснюється у центральній бібліотеці та її філіях. Разом з тим, наголошуємо, що кожен факультет (ННІ) закріплений за конкретною філією чи відділом бібліотеки.

     Відділ обслуговування навчальною літературою наукової бібліотеки (корпус № 4 кім. № 30/6) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання факультетів – агробіологічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, гуманітарно-педагогічного, тваринництва та водних біоресурсів, харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 1 (кім. № 96) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання ННІ лісового і садово-паркового господарства.
     Філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 6 (кім. № 133) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання факультету землевпорядкування та юридичного.
     Філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 10 (кім. № 104) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання таких факультетів – аграрного менеджменту та економічного і студентів напряму підготовки «Економічна кібернетика».

     Філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 11 (кім. № 335) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультетів – механіко-технологічного, конструювання та дизайну, інформаційних технологій.

     Філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 12 (к. № 203 блок Г) обслуговує студентів денної та заочної форми навчання факультету ветеринарної медицини.

Тетяна Кіщак,
директор наукової бібліотеки НУБіП

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook