Знайомство першокурсників із факультетом землевпорядкування

20 серпня 2015 року

     Цього року очікувалась складна вступна кампанія, та наш університет впорався з цим завданням на відмінно, утримавши високу позицію в рейтингу привабливості ВНЗ.
     На факультет землевпорядкування вступило 55 випускників школи та близько 60 випускників коледжів. Усі абітурієнти поставили наш факультет у першу трійку пріоритетності.

     Знайомство з університетом та факультетом новоспечені студенти почали 17 серпня. Перший день «Школи першокурсника» був насичений, адже перед ними виступали лідери органів студентського самоврядування та профспілки НУБіП України, представники кафедри культурології, директор Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, а також начальник навчального відділу. Доповідачі змістовно розкрили особливості навчального процесу та проведення дозвілля студентів. Хто має творчі здібності – вже буде залучений до святкування Дня знань в НУБіП України.
     Також в цей день було проведено тестування студентів з англійської мови, яке проводила кандидат педагогічних наук Світлана Мудра. Викладач зазначила, що цього року вступило більшість дітей із високим та середнім рівнем знань іноземної мови. За результатами тестування буде здійснено поділ студентів на академічні групи та виокремлення англомовної групи.
      Наступного дня програма передбачала зустріч з представниками деканату та студентською організацією факультету землевпорядкування. Декан факультету Тарас Євсюков ознайомив присутніх з історією створення факультету землевпорядкування, який наступного року відзначатиме 20-річний ювілей. Також розповів про кафедри та науково-педагогічний склад, що забезпечує навчання. Студенти почули про перспективи навчання в НУБіП України, здобутки та сфери зайнятості випускників факультету. Заступник декана Наталія Мединська вказала на необхідність дотримання правил внутрішнього розпорядку в університеті, зокрема гуртожитках студмістечка.
     Голова студентської організації факультету Андрій Касянчик запросив активних студентів до співпраці. А також продемонстрував відео-привіт із Дзвінківського навчального полігону від студентів 2 і 3 курсу, які проходять там навчальну практику з геодезії та топографії.
    В наступні дні програмою «Школи першокурсника» передбачено ряд тематичних заходів, знайомство з підрозділами НУБіП України, а також репетиції до святкування Дня знань.

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook