Від практики до державної служби

18 липня 2015 року

 З 13 липня цього року розпочалася фахова практика слухачів кафедри регіонального управління та місцевого самоврядування Навчально-наукового інституту післядипломної освіти. За сприяння Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України та керівництва кафедри вона проходить у стінах парламенту.

 
Майбутні фахівці державної служби мають змогу не лише ознайомитися з роботою держслужбовців, але й взяти безпосередню участь у підготовці матеріалів до засідань комітетів, комітетських слухань, а також пленарних засідань вищого законодавчого органу держави. Особливу цікавість у слухачів викликають пленарні засідання Верховної Ради України, де вони спостерігають за прийняттям законів України, їх обговоренням та дебатами, як в залі засідань, так і в кулуарах. Не меншу цікавість викликає робота в комітетах, зокрема: з питань культури і духовності, правової політики та правосуддя, екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування, освіти та науки та інших.
 
 
 
Набуті знання під час проходження практики допоможуть слухачам ширше розкрити теми своїх магістерських робіт і отримати неоціненний досвід від спілкування з професіоналами своєї справи, якими, безперечно є працівники Апарату Верховної Ради України.
 
С.Войтюк,
доцент кафедри регіонального управління та місцевого самоврядування 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook