Випускний бал на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

4 липня 2015 року

     Навчання в університеті – невелика відстань в житті людини, але яка вона об'ємна. Незчулись, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов…
     На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології студенти ще з першого курсу усвідомили, що диплом для них – це засіб для подолання життєвих рубежів. Тому ішли до своєї мети впевнено й цілеспрямовано.
     От і настала ця хвилююча мить – 30 червня 2015 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам факультету. Відкрив урочисте свято декан факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Доля Микола Миколайович. В своїй промові наголосив на тому, що факультет сьогодні надає путівку в життя висококваліфікованим, вихованим, конкурентоспроможним фахівцям із захисту рослин, біотехнології та екології. Побажав випускникам, щоб на їхній життєвій ниві завжди були хліб і сіль, щоб кожен із випускників цінував і боровся за свою найзаповітнішу мрію, щоб завжди поруч з ними крокували Віра, Надія і Любов. А також запросив всіх випускників до навчання в магістратурі.

      Вручення дипломів відбувалося в три етапи за напрямами підготовки, адже цього дня дипломи отримало 253 випускники.
     За напрямом підготовки «Захист рослин» вручено 69 дипломів бакалавра (з них 28 з.ф.н.) та за спеціальністю «Захист рослин» 29 дипломів магістра заочної форми навчання.

     За напрямом підготовки «Біотехнологія» вручено 53 дипломи бакалавра (з них 15 з.ф.н.).

     За напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» – 76 дипломів бакалавра (з них 24 з.ф.н.) та за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища» – 26 дипломів магістра заочної форми навчання.

     Шановні випускники! Шануйте викладачів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини. Не забувайте. що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддати людям.
     Зі святом!

Ю.В. Рибалко,
заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook