Кислиця Ярослав Олександрович

У 2020 році здобув вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Кваліфікація: ступінь вищої освіти бакалавр за напрямком підготовки – «Харчові технології» та ступені вищої освіти магістр за спеціальністю - «Харчові технології».

Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» у 2021 р.          
Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс».

Науковий керівник: Кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Слободянюк Наталія Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент Менчинська Аліна Анатоліївна

Термін навчання в аспірантурі: 01.09.2022 – 01.09.2026 рр.

ПУБЛІКАЦІЇ

1. Bal, I., Lebsky, S., Tolok, G., Ustymenko, I., & Kyslytsia, Ya. (2023). State and prospects of fish processing technologies. Animal Science and Food Technology, 14(4), 9-25. https://doi.org/10.31548/animal.4.2023.09

2. Sapozhnik G.,. Kyslytsia Y. Manoli Т., Menchуnska A. Іmprovement of fish snacks technologies with the application of biotechnological fat removal. Black Sea Science 2020: Proceedings of the International Competition of Student Scientific Works / Odessa National Academy of Food Technologies; B. Odessa: ONAFT, 2020. Р 6-18. (3,81 др.арк.)

3. Кислиця Я.О., Менчинська А. А. Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс». Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Х Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 22-23 квітня 2021 року: тези доповіді. К., 2021. С. 146

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook