Виїзне заняття

25 вересня 2024, 20:11

          А заняття бувають доволі цікавими...

          24 вересня 2024 року, здобувачі другого освітнього рівня факультету землевпорядкування відвідали ТОВ «Норматив плюс» села Петропавлівська Борщагівка, 1-б, в рамках опанування практичного досвіду виробничої діяльності підприємств партнерів, сформованих Радою роботодавців, яка діє при факультеті землевпорядкування.
          ТОВ «Норматив плюс» є провідним підприємством Київського регіону, яке займається діяльністю у сфері землеустрою, геодезії та оцінки землі, а також наданням послуг технічного консультування у цих сферах.

 
          В рамках виїзного заняття студенти познайомились із видами землевпорядної документації, порядком проведення земельно-кадастрових робіт, нормуванням у топографо-геодезичній діяльності та землеустрої, проведенням контролю щодо якості виконання землевпорядної документації, що відповідає робочим програмам навчальних дисциплін: «Територіальне планування та просторовий розвиток», «Нормування в топографо-геодезичній діяльності та землеустрої» та « Інформаційне забезпечення оцінки земель».

  
          Зустріч закінчилась спільною фотографією та обміном враженнями за смачними смаколиками.
          Студенти, які відвідали провідне підприємство у сфері геодезії та землеустрою, поділились своїми враженнями, набутим практичним досвідом, рівнем практичної підготовки на факультеті землевпорядкування, рівнем відповідності знань, які здобувають в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та висловили свої пропозиції.

    

А ось враження самих студетів:

         Виїзне  заняття на підприємство "Норматив Плюс" стало для мене справжнім відкриттям і подарувало незабутні враження. Можливість побачити зсередини роботу такого сучасного та динамічно розвиваючогося підприємства, як "Норматив Плюс", - це неймовірна удача. Кожен співробітник, з яким ми спілкувалися, не лише професійно виконував свою роботу, а й з радістю ділився своїми знаннями та досвідом. Практичні заняття, які ми виконували під керівництвом досвідчених фахівців, допомогли мені закріпити теоретичні знання і отримати нові навички. Я був вражений масштабністю проектів, які реалізує підприємство, і тим, з якою точністю та відповідальністю виконуються всі роботи. Без сумніву, цей досвід стане для мене потужним поштовхом для подальшого професійного розвитку. (Швець Михайло, магістр 1 року навчання)

         Компанія «Норматив Плюс» залишила позитивні враження від виїзного заняття. Використовуючи цей візит, ми дізнались про практичні аспекти роботи в галузі геодезії та кадастру, особливо щодо проблем, пов’язаних із розробкою документації для земельних ділянок, що є додатковою для подальшої професійної діяльності. Компанія продемонструвала сучасний підхід до роботи, використовуючи нове програмне забезпечення та обладнання, що дозволяє ефективно вирішувати завдання землеустрою. Крім того, співробітники компанії надали цінний досвід і практичні знання щодо оцінки землі, кадастрових зйомок і оформлення проектів землеустрою. (Медвідь Павло, магістр 1 року навчання)

         Виїзне практичне заняття на ТОВ "Норматив Плюс" стало для мене справжньою знахідкою. Як студент, я мав змогу побачити, як теорія, яку ми вивчаємо в університеті, застосовується на практиці. "ТОВ "Норматив Плюс" справило на мене дуже позитивне враження. Компанія створила для нас, студентів, всі умови для ознайомлення з їхньою діяльністю. Досвідчені фахівці компанії поділилися з нами своїми знаннями та досвідом, а також відповіли на всі наші запитання. Я був вражений масштабністю проектів, які реалізує підприємство, і тим, з якою точністю та відповідальністю виконуються всі роботи. Цей досвід є важливим для мене в подальших планах професійного розвитку та суттєвим кроком у формуванні моєї майбутньої кар'єри. Я вдячний компанії за надану можливість ознайомитися з їхньою діяльністю і сподіваюся, що в майбутньому зможу застосувати свої знання на практиці. (Макаренко Євгеній, магістр 1 року навчання)

Підготувала лаборант кафедри управління земельними ресурсами Олена БУТЕНКО

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook